Κριτικές για Zdorov

 • Xeyale
  Μπορώ να συστήσω αυτήν την κρέμα σε όλους! Είχα πόνο στις αρθρώσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτή η κρέμα έλυσε με επιτυχία τα προβλήματά μου! Μετά από ένα μήνα, τα προβλήματα των αρθρώσεων εξαφανίστηκαν. Τώρα το χρησιμοποιώ τακτικά για πρόληψη και συμβουλεύω τους φίλους μου!
  Zdorov
 • Νικόλαος
  Τα προβλήματα των αρθρώσεων άρχισαν να με ενοχλούν μετά από χειρουργική επέμβαση στα πόδια. Ήταν πολύ οδυνηρό να περπατάς. Η γυναίκα μου διέταξε αυτό το κερί κρέμας για τη θεραπεία αρθρώσεων. Τώρα έχει γίνει πολύ πιο εύκολο να περπατήσετε, ο πόνος εξαφανίζεταιΣυνεχίζω την πορεία της θεραπείας.
  Zdorov
 • Ιωάννα
  Έχω ήδη χρησιμοποιήσει μια παρόμοια κρέμα με πρόπολη για τη θεραπεία του πόνου στο γόνατο. Αλλά μου αρέσει αυτή η κρέμα πολύ περισσότερο, το αποτέλεσμα είναι αισθητό σχεδόν αμέσως, και όσον αφορά τη συνοχή, είναι πολύ καλύτερο από τα ανάλογα. Προτείνω!
  Zdorov
 • Κωνσταντίνος
  Δροσερή κρέμα! Το χρησιμοποιούμε μαζί με τη γυναίκα μου. Ο πόνος στην πλάτη της γυναίκας μου έφυγε και τα χέρια μου σταμάτησαν να πονάνε. Πραγματικα δουλευει! Τώρα το προτείνω σε φίλους. Δεν σταματάμε να το χρησιμοποιούμε, διεξάγουμε τακτικά προληπτικές διαδικασίες.
  Zdorov
 • Xeyale
  Όποιος έχει αντιμετωπίσει πόνο στις αρθρώσεις ξέρει πόσο άβολα και περιοριστικά είναι στην καθημερινή ζωή. Για πολύ καιρό έψαχνα για μια αποτελεσματική θεραπεία για τον πόνο στον αυχένα. Αυτή η κρέμα με βοήθησε πολύ. Προτείνω!
  Zdorov
Βαθμολογία χρηστών Zdorov
5
12