Εμπειρία χρήσης Zdorov

Η εμπειρία του Ντάνιελ από το Καζακστάν

Η κρέμα Zdorov είναι ανοιχτήΤο φάρμακο βοήθησε στον πόνο στο γόνατο.

Καλησπέρα! Θα ήθελα να σας πω για την εμπειρία μου με τη χρήση της κρέμας Zdorov, μιας κρέμας που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του πόνου στις αρθρώσεις, της αρθρίτιδας και της οστεοαρθρίτιδας

Τα γόνατά μου με ενοχλούν για δύο χρόνια, έχω χρησιμοποιήσει διαφορετικές αλοιφές, τίποτα δεν βοήθησε πραγματικά. Ο γιατρός με συμβούλεψε να αγοράσω μια κρέμα με βάση την πρόπολη, την οποία η γυναίκα μου παραγγέλνει μέσω Διαδικτύου.

Όταν μπήκε ο Ζντόροφ, άρχισα αμέσως να το βάζω στα γόνατά μου τρεις φορές την ημέρα. Μετά από δύο εβδομάδες τα γόνατά μου άρχισαν να πονάνε πολύ λιγότερο και μετά από ένα μήνα ο πόνος στις αρθρώσεις μου με άφησε εντελώς! Ως προληπτικό μέτρο, συνεχίζω να λιπαίνω τα γόνατά μου με κρέμα Zdorov. Το προτείνω σε οποιονδήποτε!

Εμπειρία του Tamara από τη Λευκορωσία

Κρέμα στο χέριΣας συμβουλεύω όσους έχουν κοινά προβλήματα να αγοράσουν αυτήν την κρέμα.

Καλησπέρα! Έχω οστεοχόνδρωση, συχνά υπάρχει θαμπό πόνος στην οσφυϊκή περιοχή. Έχω χρησιμοποιήσει πολλά διαφορετικά κεριά και κρέμες με βάση την πρόπολη, αλλά δεν τους άρεσε η μυρωδιά και η μακρά απορρόφηση στο δέρμα. Ένας φίλος μου συμβούλεψε να δοκιμάσω την κρέμα Zdorov και μου έδωσε για να δοκιμάσω. Μου αρεσε παρα πολυ! Αμέσως και ο φίλος μου και εγώ παραγγείλαμε το ίδιο από τον επίσημο ιστότοπο. Τώρα η κρέμα για τη θεραπεία του πόνου στις αρθρώσεις, της αρθρίτιδας και της οστεοαρθρίτιδας Zdorov είναι η μόνη θεραπεία που με βοηθά να ανακουφίσω τα συμπτώματά μου και, επιπλέον, να νιώθω καλά για τη χρήση του. Χρησιμοποιώ την κρέμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ανακουφίζει αποτελεσματικά τον πόνο στην πλάτη.

πώς να χρησιμοποιήσετε;

Η εφαρμογή της κρέμας είναι πολύ εύκολη. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε κερί κρέμας πρόπολης έως τρεις φορές την ημέρα για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Θα πρέπει να εφαρμόζεται στην προβληματική περιοχή με κινήσεις μασάζ. Συνιστώ να περιμένετε περίπου πέντε λεπτά για να απορροφηθεί εντελώς και στη συνέχεια να φορέσετε τα ρούχα σας, ώστε να μην τα λεκιάσετε με κρέμα. Η τακτική χρήση είναι πολύ σημαντική. Στην αρχή ξέχασα την κρέμα, θυμήθηκα μόνο όταν άρχισε να πονάει η πλάτη μου. Αλλά τότε ξεκίνησε τη διαδικασία τακτικά και η αποτελεσματικότητα της κρέμας αυξήθηκε σημαντικά.